O nama

BMS Chemie je zastupnička privatna firma i aktivni smo na područjima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Asortiman proizvoda naših principala koje držimo na lageru prilagodili smo zahtevima domaćih kupaca, a za klijente koji imaju posebne zahteve, željenu opremu i sirovine nabavljamo u najkraćem mogućem roku. BMS Chemie pruža i sledeće USLUGE:


- Uvoza-izvoza


- Međunarodnog posredovanja


- Transporta robe do 2,5 tone od skladišta do prostorija klijenta.Takođe, pružamo i usluge REŠAVANJA TEHNIČKO - TEHNOLOŠKIH PROBLEMA:


- U primeni repromaterijala


- Prilikom osvajanja novih proizvoda: od izbora materijala, preko preporuke konstrukcije proizvoda i alata, odabira osnovne i pomoćne opreme, pa do definisanja parametara prerade. Cilj BMS Chemie su zadovoljni klijenti, koji su uspeli da iz široke palete različitih proizvoda odaberu one koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama! Naše principale, u zavisnosti od proizvoda koje nude, možemo grupisati prema sledećim industrijskim granama:Industrija prerade plastičnih masa:


Ferromatik Milacron, PolyOne, EMS Chemie, BWT, Membrana – Accurel Systems, Selig, Dineflon, Motan, Gatecha, Bekum, KAMMANN Maschinenbau Gmbh., Aski, SIMCO-ION.Hemijska industrija:


EMS Chemie, Selig, Bekum, SIMCO-ION, MoestlAnlagenbau, Dineflon, AskiFarmaceutska industrija:


MRC Systems, MoestlAnlagenbau, Selig, Dineflon, AskiPrehrambena industrija:


TILTAY, MoestlAnlagenbau, Selig, Dineflon, AskiŠtamparska industrija:


KAMMANN Maschinenbau Gmbh., SIMCO-IONIndustrija Kablova:


Melos, PolyOne, Motan, EMS Chemie, BWT, Aski


POLITIKA KVALITETA

Polazeći od svrhe poslovanja preduzeća BMS CHEMIE i poslovnog konteksta u kojem deluje, dokument ”Politika kvaliteta” predstavlja izraz našeg strateškog opredeljenja.


Uspostavljanjem sistema upravljanja kvalitetom (QMS) u koji je ugrađen zahtev za stalnim samoprocenjivanjem i poboljšavanjem, BMS CHEMIE unapređuje kvalitet i konkurentnost svojih proizvoda u oblastima spoljne i unutrašnje trgovine na veliko i međunarodnog posredovanja hemijskim proizvodima. Time se ostvaruje najvažniji cilj: ispunjenje najviših zahteva kupaca i ostalih zainteresovanih strana, uz opšte povećavanje standarda i očekivanja u ovoj oblasti trgovine u Srbiji.


Posvećenost direktora i zaposlenih na ključnim radnim mestima zadovoljavanju primenljivih zahteva kupaca i ostalih zainteresovanih strana kroz stalno poboljšavanje proizvoda preduzeća BMS CHEMIE sistemom upravljanja kvalitetom (QMS) kreće se u okvirima zakonske regulative i međunarodnog standarda SRPS ISO 9001:2015.
Pod njihovim rukovodstvom svi ostali zaposleni takođe sprovode sistem upravljanja kvalitetom (QMS). Svako odgovara za kvalitet onog dela procesa koji obavlja u okviru svog radnog mesta, prihvatajući stalna poboljšavanja i preventivno delovanje kao prepoznatljiv stil rada BMS CHEMIE.

”Politika kvaliteta” predstavlja okvir za postavljanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta.
U njenoj osnovi je zadovoljstvo kupaca i ostalih zainteresovanih strana sposobnošću BMS CHEMIE da pouzdano isporučuje visokokvalitetne proizvode konstantnih svojstava u ugovorenim rokovima, a što se postiže primenom sledećih povezanih mera:  • -Delotvorni sistem upravljanja kvalitetom (QMS) prema zahtevima SRPS ISO 9001:2015 i konkretnim ciljevima kvaliteta, uz stalna poboljšavanja,obezbeđuje

  • -Efikasno upravljanje procesima, od davanja ponuda i sklapanja ugovora do realizacije ugovorenog,kako bi

  • -Isporuka proizvoda i pružanje usluga zahtevanog i očekivanog kvaliteta povećavali plasman i konkurentnost proizvoda i usluga BMS CHEMIE.


Osposobljenost zaposlenih i njihova motivacija za timski rad u kojem se cene i koriste iskustvo i veštine svakoga od njih, garancija je održivog i unapredivog radnog procesa kojim nastaju proizvodi i usluge koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce!


Direktor obezbeđuje da „Politika kvaliteta” svima zaposlenima u BMS CHEMIE bude detaljno predstavljena i potom u svakom trenutku dostupna. Takođe obezbeđuje dostupnost „Politike kvaliteta” i svim relevantnim zainteresovanim strankama.

„Politika kvaliteta” preispituje se barem jednom godišnje, kako bi se procenila njena efikasnost i donele mere kojima će biti povećana.

SERTIFIKATI


BMS Chemie - ISO Sertifikat

Naslovna Mapa sajta Kontakt

Kolor koncentrati i inženjerske plastične mase

Poliamidi

Ispuna za kablove

Aditivi za industriju plastičnih masa

Biocidi

Sredstvo za čišćenje ekstrudera i mašina za injekciono brizganje

Aditivi za prehrambenu industriju - pucketave bombone

Polimerni mirisi i proizvodi od teflona

Podloške za indukciono zavarivanje na ambalažu

Mirisi, parfemska i esencijalna ulja

Oprema za ekstruziono duvanu ambalažu

Oprema za sito štampu

Periferna oprema za preradu plastičnih masa: sušači, dozatori, transportni i skladišni sistemi za granulat, temperirala alata

Mlinovi za plastiku

Paneli za čiste sobe u farmaceutskoj industriji

Oprema za prehrambenu i farmaceutsku industriju

Oprema za industriju boja i lakova

Oprema za kontrolu statičkog elektriciteta

Mašine za brizganje plastike