Kammann - štampa na optičkim diskovima

Kammann - štampa na optičkim diskovima

Industrija optičkih diskova od svog nastanka koristi KAMMANN-ove mašine, koje su i danas u njoj najzastupljenije. U početku su to bile trobojne mašine za sito štampu, a kasnije se broj boja povećao na četiri, pa na šest.


Danas industrija optičkih diskova koristi mašine koje kombinuju tehnologiju sita (za nanošenje bele boje i zaštitnog laka) i četiri ofset stanice za nanošenje likovnog rešenja.

 

-    Kammann Disc 1140-O – četvorobojna ofset mašina sa učinkom do 5400 diskova na sat i opcionom "Read-Side" kontrolom,
-    Kammann K 15-40 – mašina sa 4 ofset stanice i 2 stanice za sito štampu. Sitom se nanosi bela podloga i zaštitni lak, dok se na ofset stanicama formira slika. Maksimalna brzina mašine je do 5400 diskova na sat.
-    Kammann K 15-40 HS – brza mašina sa 4 ofset stanice i 2 stanice za sito štampu. Sitom se nanosi bela podloga i zaštitni lak, dok se na ofset stanicama formira slika. Maksimalna brzina mašine je do 8100 diskova na sat.
-    Pored mašina za štampu na diskovima, KAMMANN proizvodi i mašinu za pripremu ofset ploča, Kammann K 26-O HS , kao i mašine za kontrolu kvaliteta diskova : PrintCheck , IndentCheck  i „Read-Side“ Inspection.
Naslovna Mapa sajta Kontakt

Kolor koncentrati i inženjerske plastične mase

Poliamidi

Ispuna za kablove

Aditivi za industriju plastičnih masa

Biocidi

Sredstvo za čišćenje ekstrudera i mašina za injekciono brizganje

Aditivi za prehrambenu industriju - pucketave bombone

Polimerni mirisi i proizvodi od teflona

Podloške za indukciono zavarivanje na ambalažu

Mirisi, parfemska i esencijalna ulja

Oprema za ekstruziono duvanu ambalažu

Oprema za sito štampu

Periferna oprema za preradu plastičnih masa: sušači, dozatori, transportni i skladišni sistemi za granulat, temperirala alata

Mlinovi za plastiku

Paneli za čiste sobe u farmaceutskoj industriji

Oprema za prehrambenu i farmaceutsku industriju

Oprema za industriju boja i lakova

Oprema za kontrolu statičkog elektriciteta

Mašine za brizganje plastike