TILTAY

TILTAY – izlazi u susret svim Vašim pucketavim potrebama

 

TILTAYTILTAY je konditorska firma osnovana dalekih 30-tih godina prošlog veka, a poslednjih desetak godina proizvode i Popping candy (pucketave bombonice): kao gotove proizvode, ali i kao sirovinu koja vaše proizvode od pasivnih pretvara u aktivne.


Popping candy su pucketave bombonice u obliku zrnaca. Proizvode se patentiranim postupkom karbonizacije šećera pod pritiskom. Prilikom kontakta sa vlagom u ustima zrnca praskaju i pucketaju – to stvara jedinstveni osećaj koji prija ljudima svih godina, a naročito ga vole deca.


Popping candy može uobičajene proizvode sa kojima se svakodnevno susrećemo pretvoriti u novo, neobično i zanimljivo iskustvo! Zato interesovanje za pucketave bombonice svakodnevno raste, pa ih danas ima u sladoledima, čokoladama, slatkišima, mlečnim proizvodima, pecivima, napicima...


U zavisnosti od načina primene i zahteva kupca, Popping candy se proizvodi u više različitih granulacija, boja i ukusa, a postoje i zrnca prelivena kakao buterom koji ih štiti da ne zapucketaju prerano.


Najčešći ukusi koje vole deca su: jagoda, jabuka, limun, breskva, višnja, ananas, lubenica, kupina, cola, tuti-fruti...


 

GAT

 

 

 

Pucketave bombonice se u sladoledu, čokoladi, pudingu, mlečnim proizvodima, pecivima… mogu primeniti na više načina:


- Fil: Popping candy zrnca se dodaju u masnu fazu, stvarajući tako praskavi centar proizvoda.

- Spoljašnji preliv: Popping candy zrnca se dodaju u masnu fazu preliva proizvoda – masti štite zrnca pucketavih bombonica i odlažu efekat pucketanja, a preliv se može obojiti i aromatizovati po želji.

- Smeša u proizvodu: Popping candy zrnca obložena mastima dodaju se u veliki broj različitih prehrambenih proizvoda, uključujući sladoled, mlečne proizvode, peciva i prelive.

ehrmann knaller chocolate slab
- Čokolada: Popping candy zrnca daju odlične efekte u čokoladnoj masi ili u čokoladnom punjenju.

- Kombinovano pakovanje: Popping candy zrnca se stavljaju u „duplo pakovanje“ kao zanimljiv dodatak različitim dezertima, jogurtima, pudinzima... (u većoj pregradi pakovanja se nalazi osnovni proizvod, a u manjoj Popping candy zrnca).

- Grickalice i mussli: Popping candy zrnca se dodaju različitim grickalicama ili cerealijama, ili u preliv ili tokom ekstrudiranja procesom naprašivanja.

- Kesice: Popping candy pucketave bombonice prodaju se i samostalno, u malim kesicama, pa kupac može sam osmisliti njihovu primenu i stvoriti sebi jedinstvenu praskavu senzaciju!

Naslovna Mapa sajta Kontakt

Kolor koncentrati i inženjerske plastične mase

Poliamidi

Ispuna za kablove

Aditivi za industriju plastičnih masa

Biocidi

Sredstvo za čišćenje ekstrudera i mašina za injekciono brizganje

Aditivi za prehrambenu industriju - pucketave bombone

Polimerni mirisi i proizvodi od teflona

Podloške za indukciono zavarivanje na ambalažu

Mirisi, parfemska i esencijalna ulja

Oprema za ekstruziono duvanu ambalažu

Oprema za sito štampu

Periferna oprema za preradu plastičnih masa: sušači, dozatori, transportni i skladišni sistemi za granulat, temperirala alata

Mlinovi za plastiku

Paneli za čiste sobe u farmaceutskoj industriji

Oprema za prehrambenu i farmaceutsku industriju

Oprema za industriju boja i lakova

Oprema za kontrolu statičkog elektriciteta

Mašine za brizganje plastike